Joves amb Compromís denuncien que el transport d’Alacant és el més car de les principals ciutats valencianes

El portaveu de Joves amb Compromís de l’Alacantí, Raül García, ha explicat hui que “des del nostre col·lectiu volem denunciar que el transport públic d’Alacant i de la resta de la comarca és el més car de les principals ciutats valencianes, un fet que se suma a les greus mancances que patim en matèria de mobilitat”.

García ha assenyalat que “si comparem l’abonament de 10 viatges del Tram amb el del metro de València trobem que el transport alacantí costa 1,25 euros més, tot i que ambdós mitjans de transport estan operats per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana”.

“Alhora, este abonament del Tram i autobús –amb un preu de 8,45 euros- supera els 8,2 euros que costa l’abonament d’autobús de Castelló o els 8,4 euros que val l’abonament del bus a Elx, unes dades que demostren que els ciutadans d’Alacant i la resta de la comarca són els que més paguem pel transport públic”, ha destacat.

Al mateix temps, el portaveu de Joves amb Compromís ha lamentat que “a Alacant no existisca cap abonament mensual per als joves com el que hi ha a València, on disposen de viatges il·limitats per 30 euros al mes, doncs aquí només és possible comprar un abonament de 30 viatges per 21,20 euros, una tarifa que resulta més cara comparativament”.

“Davant esta situació, des de Joves amb Compromís reclamem que el preu del transport públic a l’Alacantí s’equipare al preu de les principals ciutats valencianes i, per descomptat, tornem a reclamar millores en el transport públic que garantisquen una mobilitat digna i sostenible”, ha conclòs Raül García.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *